
Saatte tällä viikolla poikkeuksellisesti jutun myös näin lauantainkin ratoksi. Bonuspostaus jatkaa omalta osaltaan perjantain teemaa, sillä halusin jakaa teille superhyvän, helpon ja nopean naposteluvinkin, joka sopii vaikkapa sen Majiton kaveriksi 😉
Olen työpaikkaruokalan salaattipöydän antimista ihastunut erityisesti paahdettuihin kurpitsansiemeniin, joita ripottelen aina reippaasti salaattini ja sosekeiton päälle. Kaipasin samoja kavereita kotiinkin joten kehittelin puolivahingossa reseptin, joka sopii mainiosti myös suolapähkinöiden ja suolatikkujen korvaajaksi.
Nämä Kurpitsansiemenet ovat muuten oivallinen pikkusuolainen myös puolenyön aikaan ravintolasta kotiin kömpiestä, kun miele tekee ”vähän jotain”. Kuorallinen siemeniä poskeen ja kummalliset (ja epäterveelliset) mieliteot on selätetty 😉
Paahdetut kurpitsansiemenet
300g kurpitsansiemeniä
2rkl oliiviöljyä
1 1/2tl suolaa
pippuria myllystä
pari reilua ripausta savustettua paprikamaustetta
Lämmitä uuni 200 asteeseen (celsiusta). Yhdistä aineet kulhossa ja levitä maustetut kurpitsansiemenet leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Paahda siemeniä uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä ja siirrä purkkiin. Ripottele kurpitsansiemeniä salaatin päälle, sosekeiton kaveriksi tai nauti sellaisenaan pikkusuolaisena.
Loppuun vielä pieni gallup. Toivoisitteko, että blogi päivittyy myös lauantaisin, vai onko nykyinen kuusi kertaa viikossa tahti hyvä?
Nykyinen tahti on mielestäni oikein hyvä 🙂
Mulle päivitystahdilla ei ole merkitystä, kunhan koskaan bloggaamisesta ei tule pakkoa. Eli sen mukaan, miten juttua riittää ja itselle tuntuu hyvältä, se on sopiva tahti ?